avoinna
ke-la12-18
su12-16
FacebookInstagram
Tutustu taiteilijaan: Arja Goldblatt-Valkonen


Kuvataiteilija Arja Valkonen-Goldblattille taide on ollut ammatti ja elämäntapa jo yli neljäkymmentäviisi vuotta. Valkonen-Goldblattille eri tekniikoilla työskentely on..

Yleistä

Mikä on taidelainaamo?

Turun Taidelainaamo sijaitsee Turun Taidehallissa, vanhankaupungin ytimessä.

Taidelainaamo välittää turkulaisiin taiteilijajärjestöihin tai taideyhteisöihin kuuluvien taiteilijoiden teoksia. Lähes 600 teoksen valikoimassa on monipuolisesti piirustuksia, grafiikkaa, maalauksia, veistoksia, sekatekniikkatöitä ja valokuvia.

Taidelainaamo mahdollistaa taideteokseen tutustumisen rauhassa kotona ennen ostopäätöstä. Jos teos ei sovikaan kotiisi, voit palauttaa sen Taidelainaamoon.

Turun Taidelainaamoa ylläpitää Turun Taiteilijaseura ry.

Lainaaminen

Turun Taidelainaamo vuokraa taideteoksia yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Lyhin vuokra-aika on kuukausi. Teoksen voi lunastaa omakseen joko kertaostona tai kuukausivuokraa maksamalla, kunnes teos on kokonaan maksettu. Mitään muita kuluja, kuten korkoja tai käsittelymaksuja ei peritä.

Varaaminen

Asiakas voi varata teoksen pariksi päiväksi. Varauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostitse. Varaus ei ole sitova.

Kertaosto

Asiakas voi ostaa teoksen Taidelainaamosta kertaostona. Maksuvälineinä käyvät käteinen sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Lahjakortti

Taidelainaamon lahjakortti on persoonallinen lahjaidea. Lahjakortin saaja pääsee valitsemaan mieleisensä teoksen ja maksaa kuukausieriä lahjakortin summalla. Lahjakortin voi lunastaa haluamalleen summalle ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.

Turun Taiteilijaseura ry

Vuonna 1924 perustettu Turun Taiteilijaseura ry on Turun alueen suurin ja vanhin ammattikuvataiteilijoiden yhdistys. Tammikuussa 2019 Taiteilijaseurassa on 217 jäsentä. Yhdistyksen tavoitteena on jäsentensä etujen valvominen, kotimaisen taiteen edistäminen ja taiteen välittäminen yleisöille.

Keskeiset toimintamuotomme ovat

Turun Taidehallin näyttelytoiminta
Turun Taidelainaamo
Muu näyttely- ja tiedotustoiminta
Ammattikuvataiteilijoiden edunvalvonta

Lue lisää nettisivuiltamme