avoinna
ke-su12-18
FacebookInstagram
Turun Taidelainaamo hakee lainaamotyöntekijää
taiteilja headshot

Hakijan on oltava työtön työnhakija ja oikeutettu täyteen palkkatukeen (= hakijan on tullut olla 24 kuukautta palkkatuen myöntämistä..
Tutustu taiteilijaan: Jani Rättyä
taiteilja headshot


Syyskuun nosto Jani Rättyä aloitti kuvataiteen opintonsa vuonna 1994 Limingan Taidekoulusta, jonne hän lähti oppimaan piirtämistä. Opiskeluvaiheessa Rättyä..

Turun Taidelainaamo hakee lainaamotyöntekijää
taiteilja headshot

Hakijan on oltava työtön työnhakija ja oikeutettu täyteen palkkatukeen (= hakijan on tullut olla 24 kuukautta palkkatuen myöntämistä edeltäneiden 28 kuukauden aikana työttömänä).

Turun Taiteilijaseura ry on Turun alueen suurin ja vanhin ammattikuvataiteilijoiden yhdistys. Yhdistys ylläpitää Turun Taidelainaamoa, joka välittää turkulaisiin taiteilijajärjestöihin tai taideyhteisöihin kuuluvien taiteilijoiden teoksia. Turun Taidelainaamo sijaitsee Turun Taidehallissa, joka on Turun Taiteilijaseuran ja Valokuvakeskus Perin ylläpitämä nykytaiteen keskittymä. Turun Taidehallissa on taidelainaamotoiminnan lisäksi muun muassa näyttelytoimintaa, digitaalinen työhuone ja taidetapahtumia. 


Haemme Turun Taidelainaamoon työntekijää hoitamaan asiakaspalvelua sekä teosmyyntiä. Määräaikainen työsuhde alkaa lokakuussa sopimuksen mukaan ja sen kesto on 6 kuukautta.
 
Taidelainaamotyöntekijä työskentelee asiakaspalvelutehtävissä ja hoitaa yhteydenpitoa taiteilijoihin. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi erilaiset toimistotyöt, myymälänhoito, sosiaalisen median päivittäminen sekä taidelainaamotapahtumien suunnittelu ja toteutus yhdessä taidelainaamon muun henkilökunnan kanssa.
 
Odotamme hakijalta oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta taiteeseen. Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä sisältävän työn, jonka aikana on mahdollisuus verkostoitua alan kuvataide- ja kulttuuritoimijoiden kanssa sekä saada kattavaa kokemusta muun muassa taiteen tuottamisesta ja välittämisestä.

Mikäli olet ollut 24 kk työttömänä viimeisen 28 kk:n aikana ja sinua kiinnostaa oppia kanssamme uutta, voit työllistyä meillä palkkatuen voimin. Työsuhteen kesto on aluksi 6 kk, mutta jatkokin on mahdollinen palkkatukeen liittyvistä säädöksistä riippuen. Varmistathan työvoimatoimistosta oikeutesi palkkatukeen ennen hakemuksen laittamista! 
Palkkatuettujen työaika on noin 24,4 tuntia viikossa (65 %) ja kuukausipalkka 1 450 €. Työtunnit sijoittuvat pääosin taidelainaamon aukioloaikoihin. Työvuoroja on tapahtumien yhteydessä iltaisin sekä keskimäärin kaksi viikonloppua kuukaudessa. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työsuhteen kesto määräytyy myönnetyn palkkatuen mukaan. Työssä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa. Lue lisää palkkatuesta työ- ja elinkeinoministeriön verkkosivuilta.
 
Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse 22.9. mennessä osoitteeseen rekry(at)turuntaiteilijaseura.fi. Laita sähköpostin aiheeksi Taidelainaamotyöntekijä/ oma nimi.
 
Lisätiedot:
 
Taidelainaamovastaava Anna Hellén
p. 045 132 4743 (ke-pe klo 12-18)
anna.hellen@turuntaidehalli.fi